Autopoetsbedrijf Haarlem en omgeving

Wiki Article

Ben je niet zo blij meer met je Audi vanwege het feit dat deze er niet zo blinkend bij staat? Laat je auto door ons poetsen. Wind doet je auto geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons onder handen te laten nemen. Na lange tijd buiten te hebben gestaan is dat ook behoorlijk onweerlegbaar, maar geen zorgen, wij brengen die volmaakte glorie weer terug. Voor de mooiste uitslag zullen we de laklaag weer als van ouds maken. Ons personeel is altijd voldaan als de klus is geklaard, en dat mag ook zeker, want ze gebruiken de betere autowax en geven de grootste zorg aan je auto. Zie op onze site vele voorbeeld afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen.
Binnen de kortste keren komen bekende naar je toe om te vragen of je een nieuwe bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit gaat bekent in de oren klinken, zit je lekker in de Mazda op weg naar huis en voor je het weet zijn er allemaal krasjes bijgekomen door opspattend grind. Zonde, er valt helaas niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Het is alleen maar zonde en je bent juist zo voorzichtig. Om nogmaals in een glimmende vierwieler te rijden is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs als de steenaanslag dieper zijn, maar daar zijn andere tactieken voor benodigd. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krassen die gekomen zijn van je autosleutels, een paar boomtakken of grind weer compleet verdwenen. Wat meteen opvalt is de kleur, deze is als nieuw.

Heb je wel je ogen laten vallen op die sprankelende kleuren van een vierwieler? Dat je een rondje aan het wandelen bent en zoiets hebt van dat is wel erg aantrekkelijk? Met onze nano-coating dienst gaat ook jouw Lada er net zo mooi van worden, is dat niet de droom waar je vaker aan zit te denken? Wat moet ik me bij nano-coating voorstellen? Nou het is een bijgevoegde ondersteunende laag over je momentele lak heen die voor meerdere jaren goed is. Wat nodig is, is dat de auto eerst tot in de puntjes gepoetst moet zijn wilt de glascoating werken. Het eindresultaat is dat regen en al het andere viezigheid van deze autolak afglijdt zodat je altijd in een glimmende Fiat boodschappen kan doen.

Tevens de binnenkant van je auto kunnen we geheel opknappen zodat je met een trots gevoel een passagier kan meenemen. Leren zetels verkrijgen hun originele kleur en alles wat je ziet is zo netjes of als je net de autosleutel hebt verkregen. Na een redelijke tijd in de vierwieler te hebben doorgebracht is deze niet zo netjes meer als dat je zal willen. Als je je vader gaat ophalen dan is het een blamage als die een vieze lift krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer te zien is. Bijna iedereen vindt een nieuw aangeschafte Fiat prettig ruiken, alleen duurt die geur niet voor eeuwig. Alle nieuwe geuren die in het interieur zitten verstopt vernietigen we zodat je neus ook weer blij van elk autoritje wordt.

Ook een totaal pakket afnemen kan, dan maken we je vierwieler van binnen en buiten brandschoon. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan bestellen. Bovendien is het best doordacht om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Wij bieden onze diestbaarheid aan voor bedrijven maar ook voor particulieren. Nadat je jouw bestelbus netjes hebt terug gekregen weten wij het gigantisch te waarderen als je ons onder andere bij je nichtje wilt aanprijzen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Graag tot ziens.

Ben je wel klaar met je Merdedes vanwege het feit dat deze er niet zo blinkend bij staat? Laat je auto door ons tot in detail. Iets dat je Audi faal eruit doet zien komt door sneeuw, de weersinvloeden geven de laklaag een doffe gloed. Na jaren lang buiten te zijn Lees meer geweest is dat ook behoorlijk onbetwistbaar, maar geen probleem, wij brengen die fantastische grootsheid weer terug. Voor het fraaiste uitkomst zullen we de gelakte laag weer als van ouds maken. Ons personeel is altijd trots als de klus is geklaard, en dat mag ook wel, want ze gebruiken de beste producten en geven hun ziel en zaligheid. Wil je een paar afbeeldingen zien van auto's voor en na het poetsen? Deze kan je vinden op onze site.
Binnen de kortste keren komen de buren op je af om te vragen of je een nieuwe heilige koe hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Je kent het wel, zit je lekker in de Ford op weg naar je werk en voor je het weet heb je allemaal krasjes opgelopen door fijne steentjes. Een hele boel krassen in je lak waar je niet op zat te wachten. Het is alleen maar zonde en je bent juist altijd zo zuinig. Om je auto dan weer volledig krasvrij te maken kan je deze bij ons achterlaten om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Een perfecte lak door onze polijstbehandeling geeft je auto weer de helderheid die het had toen je hem voor het eerst zag. Tevens is de kleur weer tot leven gekomen.

Heb je wel je ogen goed te kost gedaan aan die glimmende kleuren van een nieuwe Mazda? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo glad is de gelakte laag. Met onze glascoating dienst gaat ook jouw vierwieler er net zo mooi van worden, is dat niet de droom waar je vaker aan zit te denken? Glas-coating is een transparante laag over de huidige autolak heen, door dit blijft je voertuig jaren lang extra beschermd. Wat nodig is, is dat de vierwieler eerst compleet gewassen moet zijn anders wilt de gel niet pakken. Het eindresultaat is dat regen en al het andere vuil van deze laklaag afglijdt zodat je altijd in een blinkende Lada wordt gezien.

Plus de binnenzijde van je heilige koe kunnen we geheel zuiveren zodat je nogmaals met een lekker gevoel de auto in stapt. Lederen autostoelen krijgen hun oorspronkelijke kleur terug en alles wat aan de binnenkant aanwezig is is zo schoon of als je net de autosleutel hebt gehad. Waarom je je interieur wilt laten zuiveren? Na een jaar is de binnenkant lang niet zo smetteloos meer als toen het was. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu gezien worden met een smerig auto interieur. De lederen stoelen komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. En weet je nog hoe lekker het auto interieur rook toen je je Lada net nieuw had gekocht? Alle nieuwe geurtjes die het auto interieur rijk is vernietigen we zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Je kan bij ons ook een pakket kopen, dan maken we je bestelbus van binnen en buiten schoon. Neem als voorbeeld bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Natuurlijk kan je tevens pakketten combineren, wat jij wilt gaan wij voor je regelen. Je kan bij ons alle kanten op, elke auto of bestelwagen die we krijgen knappen we aan de binnen en buitenkant in z'n geheel op. We zouden het grandioos vinden als je ons wilt aanprijzen bij onder andere je opa. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Breng ons maar eens een bezoekje.

Report this wiki page